Ingrediënten:

500 gram spaghetti
2 eetlepels zonnebloem olie
1 ui
50 gr Bami kruiden (Maussi Kruiden)
4 eetlepels zoute sojasaus
teentjes knoflook
1 Surinaamse peper
3 laurier blaadjes (Maussi Kruiden)
7 piment lontai heel (Maussi Kruiden)
1 maggieblok

Bereidingswijze:
  • Kook de spaghetti zoals vermeld op de verpakking, voeg daarbij de laurier blaadjes en de piment korrels bij. Doe er ook 1 eetlepel olie bij.
  • Warm een pan waarin u gaat koken op. Begin dan met het snijden van de ui in kleine blokjes.
  • Doe de olie in pan en bak de uien goudbruin.
  • De knoflook en peper kunt u fijn malen in een vijzel. Zodra de uien bruin is kunt u dit toevoegen in de pan.
  • Vervolgens kunt u de maggieblok en de Bami kruiden toevoegen.
  • Daarna kunt u de spaghetti eraan toevoegen. Zorg ervoor dat u hiervoor de spaghetti heeft afgespoeld met water om het los te krijgen van elkaar. Vergeet de laurierblaadjes en de piment korrels niet te verwijderen. Die hebben we nu niet meer nodig.
  • Het geheel goed door roeren en de soja saus erbij doen. Even proeven (misschien een beetje zout erbij)
  • Eet smakelijk!
Serveertips:

Zoetzure komkommer, groente door de bami of bakbanaan erbij.

bami kruiden 50 gr