Ingrediënten:

150 gr Soja kip shoarma (Maussi kruiden)
1 uien
4 eetlepels shoarma kruiden
2 maggieblokken
4 teentjes knoflook
3 eetlepels olie
1 Surinaamse peper

Bereidingswijze:
  • Kook de soja uit tot het zacht is en giet het af in een vergiet.
  • Voeg de kruiden samen met de shoarma en laat het geheel 10 minuten intrekken.
  • Warm een pan op waarin u gaat koken. Begin dan met het snijden van de ui in kleine blokjes.
  • Doe de olie in pan en bak de uien goudbruin.
  • De knoflook en peper kunt u fijn malen in een vijzel. Zodra de uien bruin is kunt u het toevoegen in de pan.
  • Voeg vervolgens de soja kip shoarma eraan toe. Laat het geheel op zacht vuur sudderen. Als het te droog is voeg dan een klein scheutje water toe om het geheel te laten stomen.
  • Na ongeveer 15 minuten even proeven om de smaken in orde zijn. Waar nodig een beetje zout toevoegen.
  • Eet smakelijk!
Serveertips:

Broodje shoarma, kapsalon of rijst.

Soja kip shoarma 150 gr